tiimi4.jpg

Krista

@krista_rock

Pyrin olemaan ihminen, joka laittaa aina itsestään kaiken peliin, tekee tunteella, eikä mieti mitä muut ajattelevat. Sen voimin syntyi myös toinen liikkeeni, MY FCKNG FAB - nuo kolme pientä, mutta voimakasta sanaa.

Kampaajana pyrin erityisen hyvin kuuntelemaan ja ammattitaitoisesti kertomaan, mikä hiuksillesi olisi parasta. Ja tottakai saat minusta helvetin hyvää ja hauskaa seuraa.

Liiketöiden lisäksi toimin Schwarzkopf Pro Finlandin freelance kouluttajana ja näin ollen minulla on ollut mahdollisuus Suomen lisäksi kiertää myös kansainvälisesti hiusalan näytöksiä, koulutuksia ja muita tapahtumia.

Toivon, että MY FCKNG FAB tuo sinunkin päivääsi hyvää fiilistä ja muistutuksen siitä, että

YOU ARE FCKNG FAB!

 
tiimi3.jpg

Riina

@riinabirdcherry

Hola! Haasteet ja rajojen rikkominen ovat lähellä mun sydäntä. Rakastan persoonallisia tyylejä, räväköitä lookkeja ja uusien asioiden kokeilua.

Kuulun Suomen Pulp Riot Squadiin, joka on tunnettu näyttävistä väreistä ja rokahtavasta asenteesta. Perinteisen liiketyön ohella olen tehnyt myös näytöksiä ja koulutustöitä.

Multa saa rentoa ja ammattimaista palvelua hyvällä ja toisinaan myös huonolla huumorilla!

tiimi2.jpg

Linda

@hairbylindal

Suhtaudun suurella intohimolla työhöni ja parasta on tyytyväiset ja onnelliset asiakkaat. Rakastan vaalennustöitä ja vaaleita hiuksia, mutta myös kaikki muu hiusten värjääminen on lähellä sydäntä.

Kouluttaudun säännöllisesti ja kehitän itseäni jatkuvasti etsimällä ideoita työhöni somen kautta.

Uusi rakkauteni on hiusten kuvaaminen ja panostan siihen täysillä.

“Choose a job you love and you will never have to work a day in your life”.

tiimi1.jpg

Katja

@hairbykatja

Teen hiuksia tunteella ja rakastan uppoutua työhöni täysillä. Tahdon tehdä kaiken aina alusta loppuun huolella ja pikkutarkasti. Siksi raidoitukset ja lyhyiden hiusten leikkaukset ovat lempipuuhaani.

Seuraan päivittäin hiustrendejä somesta ja opettelen innolla uusia tekniikoita, joita sitten sovellan omassa työskentelyssäni.

Luonteeltani olen rauhallinen ja haluan saada asiakkaalleni aina mahdollisimman miellyttävän kokemuksen penkissäni. Kuitenkin tärkeintä on aina, että hän saa ihanat hiukset ja hyvän mielen.

Ps. Terveissi Turust!

myfckngfab-puu.jpg